PROD CONTAINER containere la comanda, in functie de cerintele clientilor

Raspundem cu promptitudine, seriozitate actualilor si potentialilor clienti, pe segmentul de piata al constructiilor civile, industriale si nu numai.

container monobloc

CONTAINERE METALICE MONOBLOC

pot fi utilizate imediat ce au fost instalate. constructia lor este rapida si permite la final tot confortul necesar cu dotari moderne la un pret redus.

Mai multe detalii
container modular

CONTAINERE METALICE MODULARE

se pot realiza fara pereti despartitori, formand ansambluri de containere modulare, adaptate fiecarui client in parte, de la dimensiuni, planuri si dotari.

Mai multe detalii
container birou

CONTAINERE BIROU

containere metalice destinate spatiilor de birouri ale firmelor ce pot fi adaptate pentru orice tip de activitate: secretariat, training-uri, sedinte, intalniri de afaceri, showroom-uri, magazine de desfacere, depozite.

Mai multe detalii
container santier

CONTAINERE SANTIER

containerele pot fi utilize pe orice tip de santier deschis si in orice anotimp al anului deoarece pot fi dotate cu sistem de aer conditionat, sistem de incalzire tip convertor.

Mai multe detalii
containere dormitor

CONTAINERe DE LOCUIT

containere de locuit (containere dormitor) care va permit confortul necesar oferind un spatiul necesar ca intr-un dormitor clasic. Se pot amplasa in orice zona a tarii.

Mai multe detalii
container sanitar

CONTAINERe GRUP SANITAR

cuprind un numar variabil de cabine de dus complete, wc, usi individuale sau perdea, instalatie electrica protejata de umezeala, ferestre cu geam termopan oscilobatant.

Mai multe detalii

VEZI OFERTA SI DISCOUNTUL OFERIT pentru containere!

Prod Container oferte avantajoase de pret la realizarea containerelor metalice

CLICK PENTRU OFERTA DE PRET CONTAINERE